VIDEO Și politicienii gătesc. Arina Spătaru s-a filmat în timp ce pregătește clătite
Full Article 2 minutes read

VIDEO Și politicienii gătesc. Arina Spătaru s-a filmat în timp ce pregătește clătite

Președinta „Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa” (ALDE) Arina Spătaru a publicat imagini video în care gătește clătite pe fundalul unui banner cu denumirea formațiunii politice pe care o conduce. În înregistrările video, publicate pe Facebook, politiciana este asistată în proces de o altă persoană.

(UPDATE) Într-un comunicat publicat pe 11 septembrie, ALDE a precizat că Arina Spătaru a gătit clătitele în cadrul evenimentului de fundrising pentru susținerea partidului său. La evenimentul pentru colectare de fonduri, care s-a desfășurat sub genericul Serata ALDE ”Împreună pentru prosperitate”, au fost adunați 352 000 lei, bani care, potrivit formațiunii, vor fi investiți pentru dezvoltarea proiectelor „de interes public”.

„Banii oferiți în politică sunt o investiție. Pot fi investiții sincere, deschise, și pot fi investiții în politicieni corupți. Noi vă oferim ocazia de a face o investiție deschisă. Nu vindem funcții în următorul guvern și nu promitem contracte grase cu statul. Ceea ce promitem, în schimb, e o șansă reală, tangibilă de a schimba Moldova, inclusiv mediul de afaceri, în bine. Investiți astăzi în proiectul de țară în care vor trăi copiii și nepoții dumneavoastră.”, a declarat Arina Spătaru în cadrul evenimentului.

***

Amintim că, pe 5 august, Partidul Acțiune Democratică a fost redenumit în Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa”. La conducerea formațiunii a fost aleasă ex-deputata Platformei DA Arina Spătaru.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: