VIDEO Narîșkin: „Susțin alipirea Republicilor Populare Donețk și Lugansk în componența Federației Ruse”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Narîșkin: „Susțin alipirea Republicilor Populare Donețk și Lugansk în componența Federației Ruse”

Președintele Rusiei Vladimir Putin a convocat în ședință Consiliul Suprem de Securitate. În timpul ședinței, șeful Serviciului de informaţii externe rus, Serghei Narîșkin, a declarat că pledează pentru acceptarea „Republicii Populare Donețk” și „Republicii Populare Lugansk” în componența Federației Ruse.

Portalul Dojdi a publicat secvența video, în care președintele rus îl întreabă pe oficial, fost speaker al Dumei de Stat, ce părere are despre situația creată.

Eu consider că… în situația creată… sunt de acord că trebuie să le dăm partenerilor din Vest o ultimă șansă…să oblige Kievul să accepte pacea în termen cât mai scurt și să respecte Acordul de la Minsk. În caz contrar…să adoptăm soluția despre care s-a vorbit azi”, a declarat Narîșkin.

Vorbiți pe șleau”, l-a întrerupt Putin.

„Susțin alipirea Republicii Populare Donețk și Republicii Populare Lugansk în componența Federației Ruse”, a declarat Narîșkin.

Nu vorbim despre asta, nu dezbatem asta”, l-a întrerupt din nou Vladimir Putin.

La finalul ședinței, Vladimir Putin a anunțat că decizia cu privire la recunoașterea independenței celor două republici autoproclamate va fi luată astăzi.

Amintim că, pe 21 februarie, liderii nerecunoscuți ai celor două „republici” autoproclamate i-au cerut lui Vladimir Putin să recunoască independența.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: