VIDEO Stăuceni: a provocat un accident și a fugit de la fața locului. Poliția, în căutarea unui șofer 
Full Article 1 minutes read

VIDEO Stăuceni: a provocat un accident și a fugit de la fața locului. Poliția, în căutarea unui șofer 

Accident rutier la Stăuceni. Un șofer a ajuns cu automobilul său de model Mercedes într-un vehicul. Cel din urmă a fost proiectat într-un alt automobil. Urmare a accidentului, conducătorul automobilului Mercedes a fugit de la fața locului. 

Polițiștii au fost informați despre accident pe 27 ianuarie, la ora 18:51.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că un automobil de model Mercedes a tamponat un automobil de model Hyundai. Cel din urmă a ajuns într-un automobil de model Skoda.

Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei Natalia Stati, persoane care au suferit traumatisme nu sunt.

„Polițiștii întreprind toate măsurile pentru a stabili locul aflării a conducătorului automobilului Mercedes, care a fugit de la locul accidentului”, a comunicat Stati.

Ofițerul de presă al poliției capitalei a precizat că automobilul de model Mercedes, a cărui conducător a fugit de la fața locului, a fost ridicat și transportat la parcarea specială.

În continuare, polițiștii stabilesc toate circumstanțele accidentului.

Pe online au fost publicate imagini cu accidentul. Impactul a avut loc în parcarea unui magazin din comuna Stăuceni.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: