VIDEO „Suntem cu toții în aceeași barcă”. Papa Francisc s-a rugat singur la Vatican, pentru o lume întreagă
Full Article 1 minutes read

VIDEO „Suntem cu toții în aceeași barcă”. Papa Francisc s-a rugat singur la Vatican, pentru o lume întreagă

Momente emoționante, vineri, la Vatican. Papa Francisc a ținut o rugăciune specială în Piața Sfântului Petru, care era însă goală din cauza pandemiei. Suveranul Pontif s-a rugat pentru protejarea întregii omeniri. 

Capul Bisericii Catolice a binecuvântat planeta în cea mai neagră zi a Italiei de la debutul epidemiei, când au fost înregistrate aproape 1.000 de noi decese.

Înainte de izbucnirea epidemiei, la rugăciunile Papei Francisc, Piața Bisericii Sf. Petru era plină ochi de credincioși. Astăzi, însă, Cetatea Vaticanului era goală, oferind o imagine de neuitat cu liderul celor 1,2 milioane de catolici. Papa Francisc a fost singur în Piața Stântul Petru, unde s-a rugat pe un podium și a rostit binecuvântatea Urbi et Orbi – către cetate și către lume.

Papa Francisc a fost singur în Piața Stântul Petru, unde s-a rugat pe un podium și a rostit binecuvântatea Urbi et Orbi – către cetate și către lume.

Anterior, Papa Francisc a ținut Sfânta Liturghie capela Casei Sf. Marta din Cetatea Vaticanului, care a putut fi urmărită de credincioșii din întreaga lume online.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: