VIDEO Surpriză pentru Pasha Parfeni la Liverpool, înainte de marea finală Eurovision
Full Article 2 minutes read

VIDEO Surpriză pentru Pasha Parfeni la Liverpool, înainte de marea finală Eurovision

Surpriză pentru reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision 2023, Pasha Parfeni, înainte de marea finală. Diaspora moldovenească din Liverpool, acolo unde se desfășoară concursul muzical, au mărșăluit pe străzile orașului până la hotelul în care acesta este cazat cu steagul tricolor în timp ce pe fundal, dintr-o boxă, răsuna piesa „Soarele și luna” cu care Pasha Parfeni concurează .

Zeci moldoveni care locuiesc în Liverpool – copii, tineri, femei și bărbați – au defilat pe străzile orașului în susținerea reprezentantului Moldovei la Eurovision până la hotelul în care acesta este cazat . Oamenii au afișat drapelul țării noatre și au difuzat piesa „Soarele și luna”. Imagini video care surprind momentul au fost postate pe o rețea de socializare chiar de Pasha Parfeni.

Cântărețul a adresat un mesaj de mulțumire tuturor celor care au venit să-l susțină la Eurovision.

„Trăiesc o mare bucurie când văd cum Soarele și Luna unesc moldovenii. Mulțumesc prietenilor mei, care au venit să mă susțină la Eurovision, și tuturor conaționalilor noștri din Liverpool, care au oferit echipei mele atâta căldură și ospitalitate. Veneam obosiți, târziu, după repetiție și i-am găsit la hotel plini de energie, cu mesaje de încurajare și urări de victorie. Vă mulțumesc din suflet! Azi seara vom afla cât suntem de uniți cu toții, de peste mări și țări”, a transimis artistul.

Amintim că pe 13 mai se va desfășura finala concursului muzical Eurovision Song Contest 2023, în cadrul căreia s-au calificat artiști din 26 de țări. Reprezentantul Republicii Moldova, Pasha Parfeni, va evolua al 18-lea.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: