VIDEO Susținătorii lui Șor au descărcat tone de mere în fața Ministerului Agriculturii. Apoi le-au adunat
Full Article 1 minutes read

VIDEO Susținătorii lui Șor au descărcat tone de mere în fața Ministerului Agriculturii. Apoi le-au adunat

Susținătorii Partidului ȘOR au organizat astăzi un flashmob în fața Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Reprezentanții partidului s-au plâns că produsele agricultorilor locali nu sunt susținute pe piața internă. Prin urmare, manifestanții sub formă de protest au descărcat o remorcă plină cu mere în fața Ministerului. La scurt timp, producția a fost colectată de aceeași manifestanți.

„Nu avem unde exporta toată producția”, „Ne-ați distrus afacerile”, „Vrem să fim susținuți, să nu dăm merele pe bănuți” – au fost mesajele de pe pancartele protestatarilor.

„Producția agricolă nu poate fi vândută pe alte piețe, nici măcar pe piața noastră internă. Agricultorii își dau producția gratis, în schimb la un leu sau doi. Piața noastră internă este inundată de produse străine”, a spus un manifestant.

Ulterior, o remorcă plină cu tone de mere a fost descărcată pe bulevardul Ștefan Cel Mare și Sfânt 162, acolo unde Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare își are sediul. La scurt timp, manifestanții care au participat la Flashmob au colectat merele aruncate pe jos.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: