VIDEO Susținătorii lui Șor au descărcat tone de mere în fața Ministerului Agriculturii. Apoi le-au adunat
Full Article 1 minutes read

VIDEO Susținătorii lui Șor au descărcat tone de mere în fața Ministerului Agriculturii. Apoi le-au adunat

Susținătorii Partidului ȘOR au organizat astăzi un flashmob în fața Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Reprezentanții partidului s-au plâns că produsele agricultorilor locali nu sunt susținute pe piața internă. Prin urmare, manifestanții sub formă de protest au descărcat o remorcă plină cu mere în fața Ministerului. La scurt timp, producția a fost colectată de aceeași manifestanți.

„Nu avem unde exporta toată producția”, „Ne-ați distrus afacerile”, „Vrem să fim susținuți, să nu dăm merele pe bănuți” – au fost mesajele de pe pancartele protestatarilor.

„Producția agricolă nu poate fi vândută pe alte piețe, nici măcar pe piața noastră internă. Agricultorii își dau producția gratis, în schimb la un leu sau doi. Piața noastră internă este inundată de produse străine”, a spus un manifestant.

Ulterior, o remorcă plină cu tone de mere a fost descărcată pe bulevardul Ștefan Cel Mare și Sfânt 162, acolo unde Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare își are sediul. La scurt timp, manifestanții care au participat la Flashmob au colectat merele aruncate pe jos.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: