(VIDEO) Tauber i-a adus lui Recean un teanc de facturi. Premierul desemnat: „Dacă nu furați 20 de miliarde de lei, nu era să faceți acest teatru”
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Tauber i-a adus lui Recean un teanc de facturi. Premierul desemnat: „Dacă nu furați 20 de miliarde de lei, nu era să faceți acest teatru”

În timp ce premierul desemnat Dorin Recean răspundea la întrebările parlamentarilor, deputata Partidului „ȘOR” Marina Tauber a intervenit. Cea din urmă i-a adus lui Recean mai multe facturi, solicitându-i candidatului desemnat să le achite. 

„Domnul candidat, vă rog frumos, încercați să tratați cu înțelegere acest moment”, a intervenit președintele Parlamentului Igor Grosu.

La rândul său, Dorin Recean i-a spus deputatei că „jumătate din facturile acestea Guvernul deja le achită”.

„Doamna Tauber, eu ce vreau să vă spun, jumătate din facturile acestea Guvernul deja le achită. Tocmai aveam o discuție că dacă dumneavoastră cu patronul dumneavoastră nu furați 20 de miliarde de lei din această economie nu era nevoie să faceți acest teatru aici. (…) Aduceți miliardul înapoi și Guvernul va avea în continuare grijă de cetățenii pe care dumneavoastră i-ați furat”, a menționat Recean.

„Noi am stat la o masă cu patronul meu”, i-a reproșat Tauber lui Recean.

„Este un fals. Dumneavoastră cu patronul dumneavoastră ați stat la o masă”, a răspuns Recean. „La pușcărie”, au scandat ulterior unii deputați prezenți în sală.

Menționăm că pe 16 februarie, în cadrul acțiunii de protest, „Mișcarea pentru popor”, din care fac parte partidele „ȘOR”, „Acasă Construim Europa” (PACE) și activiști precum Maia Laguta, demonstranții au declarat că vor să adune semnături pentru o petiție, prin care „să oblige guvernul să achite facturile poporului pentru gaz și energie electrică”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: