VIDEO Televiziunea de stat rusă îndeamnă oamenii să meargă în vacanță în Crimeea, în ciuda atacurilor: „Vă așteptăm cu brațele deschise”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Televiziunea de stat rusă îndeamnă oamenii să meargă în vacanță în Crimeea, în ciuda atacurilor: „Vă așteptăm cu brațele deschise”

Atacul de luni asupra podului care leagă Crimeea de continent a provocat cozi uriașe de mașini pline de turiști care încercau să fugă de pe o insulă care a fost mult timp o destinație de vacanță populară pentru ruși, transmite Sky News. În ciuda faptului că a devenit efectiv o zonă de război, televiziunea de stat rusă continuă să încurajeze oamenii să călătorească acolo în timpul vacanței de vară, scrie G4media.

Jurnalistul BBC Francis Scarr a postat un clip în care prezentatorul televiziunii ruse spune – „Vara, mare și soare… Crimeea așteaptă fiecare oaspete cu brațele deschise!”.

„Practic, turismul nu a fost afectat, oamenii continuă să vină. Pentru unii este o nouă aventură. Se așteptau să conducă pe pod, dar acum călătoresc pe mare, pe feribot. Au ocazia să facă poze, să admire peisajul. Sunt o mulțime de delfini în strâmtoare. Deci toată lumea este mulțumită și totul este în regulă. Starea de spirit din oraș este calmă, hotelierii au pregătit camerele”, le-a transmis jurnalista TV rușilor.

Reamintim că luni a avut loc o explozie la podul Kerci, care leagă Crimeea de Rusia. Atacul a fost asumat de ucraineni, care au transmis că a fost realizat cu drone navale.

De asemenea, miercuri dimineață un incendiu a izbucnit la o bază militară din Crimeea, o autostradă din apropiere fiind închisă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: