(VIDEO) Timp de 4 ore, nici un șofer în stare de ebrietate. Polițiștii au organizat un filtru în capitală
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Timp de 4 ore, nici un șofer în stare de ebrietate. Polițiștii au organizat un filtru în capitală

Poliția Republicii Moldova a organizat în seara zilei de 9 decembrie un filtru în orașul Chișinău, unde timp de 4 ore au oprit toate automobilele pentru verificări. Din cei 283 de șoferi documentați nici unul nu a fost depistat în stare de ebrietate.

Mai exact, aseară, începând cu ora 20:00, polițiștii de patrulare au organizat activități de prevenire și combatere a infracționalității și de producere a accidentelor rutiere.

Timp de patru ore au fost supuse verificărilor toate automobilele la compartimentul stării tehnice și a încălcărilor rutiere.

  • Din cei 283 de șoferi verificați la starea de ebrietate, rezultatul la alcool a fost la toți Negativ.
  • Au fost întocmite 148 de procese verbale pentru diferite încălcări rutiere comise în trafic.
  • 9 automobile au rămas fără plăcuțele de înmatriculare.
  • la 2 automobile a fost dezlipită pelicula de umbrire a geamurilor din față.
  • 2 automobile au fost ridicate și duse la parcarea specială.

„Poliția efectuează astfel de acțiuni pentru siguranța dumneavoastră, stimați șoferi! Prin prevenire poate fi sporită siguranța pe străzi. Colegii noștri se vor afla în continuare pe trasee, pentru a vă asigura deplasarea în siguranță”, au informat responsabilii din cadrul Inspectoratului de Poliție.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: