VIDEO Tragedie în timpul unui show aviatic din Italia: o fetiță de 5 ani a murit, după ce un avion s-a prăbușit 
Full Article 1 minutes read

VIDEO Tragedie în timpul unui show aviatic din Italia: o fetiță de 5 ani a murit, după ce un avion s-a prăbușit 

Tragedie în Italia. Un avion militar s-a prăbușit peste o mașină la un miting aviatic, iar o fetiță de 5 ani a murit, scrie Digi24.  

Un avion militar italian s-a prăbușit pe 16 septembrie în timpul unui show aviatic la Torino (nord-vestul Italiei), lovind o maşină şi omorând o fetiţă în vârstă de cinci ani.

Potrivit Ministerului italian al Apărării, avionul era pilotat de maiorul Oscar Del Do. Aeronava decola „atunci când, din motive necunoscute, a pierdut din înălţime şi s-a izbit de sol”.

Chiar înainte de impact, pilotul a reuşit să se catapulteze. Pentru moment nu este posibil să confirmăm cauza accidentului. Una din ipotezele luate în calcul, dată fiind dinamica evenimentului, este impactul cu o pasăre în timpul primei faze a decolării”, au adăugat autoritățile italiene.

Urmare a impactului avionului cu solul s-a produs un incendiu, care „a atins din nefericire o maşină care trecea, cu patru persoane la bord, cauzând decesul unei fetiţe şi rănirea altor trei pasageri din vehicul”.

Potrivit sursei, avionul făcea parte din echipa de acrobație aeriană Frecce Tricolori a forţelor aeriene italiene.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: