VIDEO Trei atleți moldoveni au urcat pe podium la Maratonul de la Cluj-Napoca
Full Article 50 second read

VIDEO Trei atleți moldoveni au urcat pe podium la Maratonul de la Cluj-Napoca

Trei atleți moldoveni au urcat pe podium astăzi, 4 septembrie, la Maratonul de la Cluj-Napoca. Marele câștigător la masculin a devenit, astfel, moldoveanul Ivan Sirius.

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Sirius a fost urmat de alți doi atleți din Republica Moldova. Este vorba de Vitalie Gheorghiță și Ghenadie Țîmbalist.

„Ivan Sirius este marele nostru câștigător din acest an la masculin! Locul I la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon! Ivan este din Chișinău și a venit la Cluj după ce a alergat la Campionatul European din Munchen! Pe locul II s-a clasat Vitalie Gheorghiță, iar pe locul III Ghenadie Țîmbalist. Toți trei sunt din Republica Moldova. Felicităăări!!!”, se arată mesajul scris pe pagina oficială de Facebook a Maratonului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: