(VIDEO) Tupeu de șofer. A admis încălcări în trafic și a înjurat inspectorii de patrulare pentru că i-a ridicat permisul de conducere
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Tupeu de șofer. A admis încălcări în trafic și a înjurat inspectorii de patrulare pentru că i-a ridicat permisul de conducere

Un șofer de 30 de ani s-a arătat nemulțumit de faptul că urmează să-i fie ridicat permisul de conducere. Bărbatul a înjurat inspectorii de patrulare, atunci când aceștia i-au adus la cunoștință încălcările pe care le-a admis în trafic.  Incidentul a avut loc în dimineața de 11 noiembrie, în sectorul Botanica al capitalei.

În urma verificării în sistemul de date, s-a stabilit că șoferul la momentul actual deține 11 puncte de penalizare active. Conform legislației în vigoare, agentul constatator remite cauza contravenţională spre examinare în instanţa de judecată competentă.Odată cu sancţiunea principală şi cu aplicarea punctelor de penalizare, aplică privarea de dreptul special de a conduce vehicule pe un termen de la 6 luni la un an ca sancţiune complimentară.

Totodată, la fața locului a fost solicitată grupa operativă din cadrul IP Botanica, care va documenta cazul conform competenței.

Inspectoratul Național de Securitate Publică anunță că nu va tolera acte de ameninţare asupra poliţiştilor, vătămarea integrităţii corporale sau sănătăţii, deteriorarea bunurilor acestora, ofensarea, blamarea, nesupunerea ordinelor legale.

Vă avertizăm că urmează limbaj licențios.

 

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: