UPDATE (VIDEO) Un actor rus a urcat beat la volan și a provocat un accident grav. O persoană a murit
Full Article 2 minutes read

UPDATE (VIDEO) Un actor rus a urcat beat la volan și a provocat un accident grav. O persoană a murit

Actorul rus Mihail Efremov a fost reținut de poliție. Pe numele acestuia a fost inițiat un dosar penal. Acesta ar fi urcat în stare de ebrietate la volan și a provocat un accident grav, în urma căruia o persoană a decedat, scrie Meduza, marți, 9 iunie.

Accidentul s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 21:44, în centrul Moscovei. Actorul conducea un automobil de model Jeep Grand Cherokee și se deplasa cu mare viteză. La un moment dat, el ar fi pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat pe contrasens, a lovit un autoturism marca Lada și alte câteva mașini. Potrivit portalului Baza, în mașina condusă de Efremov se aflau doi pasageri: actorul Ivan Stebunov și soția sa, Elena Vlasova.

În urma accidentului a fost grav rănit șoferul mașinii Lada – un bărbat de 57 de ani, care lucra în calitate de curier la un magazin. Potrivit agenției TASS, bărbatul a suferit o fractură de șold, de coaste, un traumatism cranio-cerebral închis. El a fost spitalizat în stare gravă, însă a decedat la scurt timp după internare.

Efremov a fost reținut. Testele au arătat că acesta se afla în stare de ebrietate, fapt pe care l-a recunoscut și în fața camerei de filmat.

(UPDATE) Procuratura a recalificat dosarul penal în este este vizat Mihail Efrimov. Dacă va fi găsit vinovat, actorul riscă de la 5 la 12 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: