VIDEO Un alt centru comercial din suburbia Moscovei a luat foc
Full Article 50 second read

VIDEO Un alt centru comercial din suburbia Moscovei a luat foc

Încă un centru comercial din suburbia Moscovei a luat foc – „Stroipark”. Suprafața incendiului s-a extins la 10 000 m2. 

„Focului i se atribuie al patrulea rang de dificultate”, scrie TASS, care mai adaugă că pompierii sunt la fața locului, iar oamenii sunt evacuați din clădirea centrului comercial. Radio Svoboda menționează că informații despre posibile victime nu sunt.

Pagubele incendiului s-ar putea ridica la câteva miliarde de ruble, precizează BBC.

Pe 9 decembrie, un alt incendiu de proporții s-a produs în suburbia Moscovei. Atunci a fost cuprins de flăcări centrul comercial „Mega Himiki”. Flăcările au nimicit totul în calea lor, iar din edificiu nu au rămas neatinși nici măcar pereții. Atunci, RIA Novosti a scris că motivul izbucnirii flăcărilor ar fi „incendierea intenționată”, iar TASS – un scurtcircuit.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: