VIDEO Gol pușcă pe altarul bazilicii Sf. Petru din Vatican. Protest inedit față de războiul din Ucraina
Full Article 50 second read

VIDEO Gol pușcă pe altarul bazilicii Sf. Petru din Vatican. Protest inedit față de războiul din Ucraina

Un bărbat, care a vizitat Bazilica Sf. Petru din Roma, s-a dezbrăcat și a stat pe altarul principal pentru a protesta împotriva războiului din Ucraina, scrie BBC cu referire la Reuters, care citează o sursă de la Vatican.

Potrivit interlocutorului agenției, bărbatul și-ar fi inscripționat pe spate un mesaj cu îndemnul de a salva copiii Ucrainei. Sursa a mai spus că bărbatul avea tăieturi pe corp de la unghii.

Potrivit sursei, gardienii Vaticanului l-au predat pe bărbatul, a cărui identitate nu a fost stabilită, poliției italiene. Episodul a avut loc cu puțin timp înainte de închiderea catedralei, joi după-amiază.

Mai multe mass-media italiene au publicat fotografii și imagini video ale incidentului făcute de turiști.Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: