VIDEO Un individ a amenințat cu cuțitul mai mulți trecători în centrul capitalei, iar un șofer care stătea în ambuteiaj a fost scos din mașină
Full Article 50 second read

VIDEO Un individ a amenințat cu cuțitul mai mulți trecători în centrul capitalei, iar un șofer care stătea în ambuteiaj a fost scos din mașină

Un bărbat de 33 de ani, a fost reținut reținut pentru 72 ore pentru comiterea unui atac tâlhăresc. În jurul orei 17.30, angajații BPRO în timp ce patrulau pe str. Ismail, au fost stopați de către trecători care au solicitat ajutorul polițiștilor, pentru a imobiliza un individ agresiv.

Acesta, având un cuțit în mână, a amenințat mai mulți trecători, iar pe un șofer în trafic l-a coborât din automobil și a urcat la volan.

„În urma reacționării prompte bărbatul a fost imobilizat, la fața locului fiind solicitată grupa operativă a Inspectoratului de poliție Centru, pentru documentare șu fixarea acțiunilor individului. Acesta fiind escortat la inspectorat pentru audieri”, a precizat Natala Stati, ofițer de presă la poliția capitalei.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală în conformitate cu prevederile Codului penal art.188 ,,Tâlhărie”. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: