VIDEO Un moldovean și-a creat spații speciale în mașină pentru a transporta țigări
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un moldovean și-a creat spații speciale în mașină pentru a transporta țigări

Un tânăr moldovean și-a creat spații speciale în mașină pentru a transporta țigări de contrabandă. Cazul a fost înregistrat de angajații Poliției de Frontieră, în punctul de trecere Sculeni. Lotul de țigări a fost ridicat, iar mașina indisponibilizată.

În data de 29 decembrie curent, pentru autorizarea ieșirii din țară s-a apropiat la pista de control un automobil de model BMW X5. Acesta era condus de un cetățean moldovean, în vârstă de 30 de ani, cu viza de domiciliu la Ungheni.

Acționând în baza unor informații operative de la Secția Specială de Investigații a Direcției regionale Vest, polițiștii de frontieră au dispus efectuarea unui control suplimentar asupra automobilului. A fost implicată și echipa canină a Sectorului Poliției de Frontieră Sculeni. Potrivit polițiștilor de frontieră, din start, patrupedul de serviciu Cash a dat semnalul privind prezența țigărilor în mașină.

În rezultat, camuflate în spații special amenajate, în interiorul mijlocului de transport au fost depistate 17 820 de țigarete de diferite mărci comerciale.

Lotul de țigări a fost ridicat, la fel și mașina indisponibilizată pe teritoriul Sectorului până la finalizarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: