VIDEO Un șofer a amenințat un polițist cu o armă, după ce a refuzat să prezinte actele. Ce a urmat?
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un șofer a amenințat un polițist cu o armă, după ce a refuzat să prezinte actele. Ce a urmat?

Un șofer de 34 de ani, locuitor al raionului Ungheni, a amenințat un polițist de patrulare cu o armă, îndreptând pistolul pe care îl deținea în direcția agentului. Pentru a se apăra, oamenii legii au efectuat o împușcătură de avertizare, iar ulterior în roțile mașinii.

Totul s-a întâmplat pe 29 ianuarie, în jurul orei 13.20, pe traseul Chișinău-Leuseni, după ce conducătorul auto a refuzat să prezinte actele necesare.

„La solicitarea de a prezenta actele, șoferul a refuzat să le prezinte în original și și-a continuat drumul. Mașina a fost urmărită zeci de kilometri, după care a fost stopată forțat. În timp ce agentul de patrulare s-a apropiat de automobil, șoferul a încărcat o armă și a îndreptat-o în directia polițistului, fapt pentru care omul legii a efectuat o împușcătură de avertizare și în roțile de la mașină”, menționează Poliția.

Conducătorul a fost imobilizat. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 34 de ani, locuitor al raionului Ungheni care, la 31 decembrie 2021 ar fi comis un accident rutier părăsind locul faptei, iar numerele automobilului nu figurează nici într-o bază de date. Arma de model Baikal 442 o deținea legal.

În mașină se aflau trei pasageri printre care și un copil de 4 ani.

Șoferul a fost dus la Inspectoratul de Poliție Nisporeni pentru audieri. Acesta urmează a fi reținut pentru 72 de ore și cercetat penal.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: