VIDEO „Victorie Ucrainei”. Partidul Liberal a organizat azi un marș automobilistic în susținerea ucrainenilor 
Full Article 40 second read

VIDEO „Victorie Ucrainei”. Partidul Liberal a organizat azi un marș automobilistic în susținerea ucrainenilor 

Partidul Liberal a organizat astăzi o Caravană de automobile cu genericul „Слава Україні” (Glorie Ucrainei). Start evenimentului a fost dat la sediul Ambasadei Ucrainei, după care Caravana de automobile s-a deplasat spre localitatea Ștefan Vodă, Vama Palanca.

Președintele de onoare al Partidului Mihai Ghimpu a spus că „astăzi are loc un război pe viață și pe moarte pentru libertatea Ucrainei, dar și libertatea noastră”.

„Din păcate, Putin omoară astăzi mii de ucraineni, distruge cu rachetele sale sute de sate și orașe doar pentru că ei se numesc ucraineni și țara se numește Ucraina”, a menționat Ghimpu.

„Rusia – stat terorist”, „Victorie Ucrainei”, „Eroilor slavă” – au scandat manifestanții PL în fața Ambasadei Ucrainei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: