VIDEO Zis și făcut: IGP îi demonstrează lui Ceban cum se circulă în capitală fără implicarea poliției
Full Article 2 minutes read

VIDEO Zis și făcut: IGP îi demonstrează lui Ceban cum se circulă în capitală fără implicarea poliției

Inspectoratul General al Poliției (IGP) a postat pe rețelele de socializare un video în care demonstrează cum se circulă în capitală, fără implicarea oamenilor legii. Poliția a făcut public un video, în care pot fi surprinse ambuteiaje pe bulevardul Grigore Vieru din sectorul Centru al capitalei – acolo unde puțin timp în urmă primarul suspendat al capitalei a filmat un live în care a acuzat poliția că ar crea „intenționat” și „artificial” ambuteiaje pentru a-l denigra în fața chișinăuienilor.

Dovada nesincronizării semafoarelor din capitală și a infrastructurii necorespunzătoare”, a scris IGP.

De menționat că candidatul Mișcării Alternativa Națională (MAN) la șefia capitalei, Ion Ceban a ieșit într-un live vineri seara, în care a acuzat poliția că ar crea „intenționat și artificial” ambuteiaje pe strada Grigore Vieru. În replică, șefa Secției comunicare și protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP), Diana Fetco, l-a acuzat pe Ceban de manipulare, calificând declarațiile acestuia drept „regretabile”.

Ea a precizat pentru NM că semafoarele din capitală nu sunt sincronizate între ele, oamenii legii implicați la defluidizarea traficului fiind nevoiți să comunice prin stațiile radio cu referire la străzile și intersecțiile unde este necesar degajarea traficului. Mai mult, ea l-a îndemnat pe politician să nu își facă PR pe seama poliției, în campania electorală, și a anunțat că „astăzi astăzi vor fi retrase toate echipajele de poliție care defluidizează traficul rutier”. „Vor fi ridicate doar dronele pentru a arăta situația reală și cum se circulă fără implicarea oamenilor legii”, a declarat Fetco pentru NM. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: