Vin înghețurile în Moldova: meteorologii au emis cod galben
Full Article 40 second read

Vin înghețurile în Moldova: meteorologii au emis cod galben

Meteorologii au emis cod galben de înghețuri. Avertizarea va intra în vigoare pe 20 aprilie și este valabilă în partea de nord a Republicii Moldova. 

Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova a anunțat pe 19 aprilie despre o nouă avertizare meteorologică. A fost emis cod galben de înghețuri.

Potrivit Serviciului, pe 20 aprilie, în orele nocturne și ale dimineții „în jumătatea de nord a țării, la suprafața solului și izolat în aer se prevăd înghețuri cu intensitatea de -1..-3°C”.

Vin înghețurile în Moldova: meteorologii au emis cod galben

Facebook/Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: