Vin înghețurile! Meteorologii anunță minime de până la -2 grade pe timp de noapte
Full Article 30 second read

Vin înghețurile! Meteorologii anunță minime de până la -2 grade pe timp de noapte

Meteorologii au emis astăzi, 23 septembrie, Cod galben de îngheț pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Alerta, emisă de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este valabilă până pe 25 septembrie. 

În cursul celor două zile, potrivit prognozelor, noaptea și în orele dimineții, izolat, la suprafața solului se prevăd înghețuri cu intensitatea de până la -1..-2°C.

Alerta expiră la 25 septembrie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: