Vin înghețurile! Meteorologii anunță minime de până la -2 grade pe timp de noapte
Full Article 30 second read

Vin înghețurile! Meteorologii anunță minime de până la -2 grade pe timp de noapte

Meteorologii au emis astăzi, 23 septembrie, Cod galben de îngheț pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Alerta, emisă de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, este valabilă până pe 25 septembrie. 

În cursul celor două zile, potrivit prognozelor, noaptea și în orele dimineții, izolat, la suprafața solului se prevăd înghețuri cu intensitatea de până la -1..-2°C.

Alerta expiră la 25 septembrie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: