Vinăria Château Purcari a găzduit un punct de vaccinare anti-Covid. Un eveniment similar va fi organizat la complexul Orheiul Vechi
Full Article 2 minutes read

Vinăria Château Purcari a găzduit un punct de vaccinare anti-Covid. Un eveniment similar va fi organizat la complexul Orheiul Vechi

Vinăria Château Purcari a găzduit pe 26 iunie un punct de vaccinare anti-Covid. Atât angajații vinăriei, cât și oaspeții, au fost informați din surse oficiale despre vaccinarea împotriva COVID-19. Unele persoane au ales să se vaccineze pentru a călători în siguranță și pentru a-și proteja sănătatea, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS).

MSMPS, în colaborare cu Asociația Națională pentru Turism Receptor și Agenția Națională pentru Sănătate Publică, au lansat campania de informare și vaccinare în rândul turiștilor care aleg să descopere locațiile pitorești din Republica Moldova.

Prima locație care a găzduit un punct de vaccinare și informare a fost Château Purcari. Atât angajații vinăriei, cât și oaspeții au fost informați din surse oficiale despre vaccinarea împotriva COVID-19, iar unele persoane au ales să se vaccineze pentru a călători în siguranță și pentru a-și proteja sănătatea.

„Turismul intern a fost unul dintre cele mai afectate sectoare ale economiei în timpul pandemiei. Acum, responsabilitatea noastră e să ne vaccinăm și să revenim la o altă realitate, când putem călători liber și în siguranță”, a declarat consultantul principal din cadrul Direcției Politici în Sănătate Publică, Alexandru Dascalov.

„Dragi turiști, vaccinați-vă împotriva COVID-19 pentru a vă putea bucura din plin de locațiile pitorești ale Moldovei”, a menționat directoarea executivă a Asociației Naționale pentru Turism Receptor, Victoria Bucătaru.

Alte acțiuni de informare și vaccinare a persoanelor care își propun să descopere Moldova vor fi organizate, în data de 4 iulie, la Complexul Cultural Orheiul Vechi.

***

Amintim că, pe 26 iunie, un maraton de vaccinare împotriva COVID-19 s-a desfășurat în cadrul Palatului Republicii din capitală. Au fost imunizați peste 4 mii de oameni.

Până în prezent, 688.125 persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în Republica Moldova.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: