Violeta Ivanov țintește funcția de președinte al țării? Ce răspuns a oferit Partidul „ȘOR”
Full Article 1 minutes read

Violeta Ivanov țintește funcția de președinte al țării? Ce răspuns a oferit Partidul „ȘOR”

Partidul „ȘOR” a venit cu o reacție după ce presa a scris că Violeta Ivanov ar putea fi candidatul formațiunii la funcția de președinte al țării. Reprezentanții partidului nu au confirmat informația, dar nici nu au negat-o. Potrivit acestora, în prezent, sunt luate în considerare trei potențiali candidați.

Partidul „ȘOR” a confirmat că va înainta un candidat la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, fără însă să precizeze numele acestuia. Serviciul de presă al formațiunii a anunțat că, în prezent, sunt luate în considerare trei candidați potențiali. Decia finală urmează să fie anunțată „în zilele următoare”, au precizat reprezentanții Partidului „ȘOR”.

Despre faptul că Violeta Ivanov ar putea fi candidatul formațiunii la alegerile prezidențiale a scris anterior Ziarul de Gardă.

Comunicat de presăPartidul Politic „ȘOR” apreciază interesul presei și al opiniei publice față de candidatul său la…

Posted by Partidul ȘOR on Thursday, 27 August 2020

Amintim că Violeta Ivanov a fost deputat din partea Partidului Comuniștilor în perioada 2009-2015. Ulterior, aceasta a devenit deputat neafiliat, iar în 2017 a aderat la Partidul Democrat. După cele mai recente alegeri parlamentare, Violeta Ivanov a părăsit fracțiunea PDM și a aderat la fracțiunea parlamentară a Partidului „ȘOR”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: