„Vom pune mână de la mână, din sărăcia noastră”. Agricultorii vor să cumpere o mașină nouă în locul celei arse la Căușeni
Full Article 2 minutes read

„Vom pune mână de la mână, din sărăcia noastră”. Agricultorii vor să cumpere o mașină nouă în locul celei arse la Căușeni

Agricultorii intenționează să adune bani pentru a-i cumpăra o nouă mașină fiului fermierului Mihai Bobicov, din Căușeni. Anunțul a fost făcut de către un alt agricultor – Sergiu Stefanco, în cadrul protestului din 18 decembrie. Între timp, Mihai Bobicov a oferit detalii pentru NM despre cele întâmplate.

Cea de-a treia zi de proteste din fața parlamentului a început cu anunțul despre mașina care a ars noaptea trecută în gospodăria unuia dintre participanții la manifestație. Autoturismul aparținea fiului fermierului Mihai Bobicov. De asemenea, a fost afectat de flăcări un microbuz, care aparține chiar agricultorului.

„Vom pune mână de la mână, din sărăcia noastră, ca să-i cumpărăm o mașină nouă”, a declarat agricultorul Sergiu Stefanco, care este cumnatul lui Mihai Bobicov.

Într-o intervenție pentru NM, fermierul din Căușeni a relatat în detaliu ce s-a întâmplat. Acesta nu exclude că incendierea ar avea legătură cu participarea sa la protest.

„Mașina a fost incendiată de către un individ care deocamdată este necunoscut. A ars în totalitate. S-a aprins și a doua mașină, dar pompierii au reușit să o stingă. Cred că probabilitatea este mare că există o legătură cu participarea la protest. Cred că la aceste proteste mi-am făcut mulți dușmani. Incendierea a făcut-o în mod sigur un criminal, la comandă. Nu vreau să fac presupuneri fără dovezi. Și nu cred că vom putea demonstra cine este în spatele acestuia, dar sunt sigur că cel care a incendiat va fi prins”, a declarat Mihai Bobicov.

***

Cazul a avut loc în gospodăria lui Mihai Bobicov, din orașul Căușeni. Potrivit IGSU, apelul la 112 a parvenit la ora 4:45. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, care a reușit să lichideze incendiul la ora 5:22. Din fericire, nu au fost raportate victime.

O mașină de model BMW X3 a ars în proporție de 90%. Momentul în care acesta s-a aprins a fost surpins de camerele de supraveghere.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: