Vremea se răcește: Ce temperaturi ne așteaptă în următoarele 24 de ore, în Moldova
Full Article 2 minutes read

Vremea se răcește: Ce temperaturi ne așteaptă în următoarele 24 de ore, în Moldova

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează vreme mai rece, în următoarele 24 de ore. Noaptea temperatura minimă nu va scădea mai mult de 0 grade Celsius, susțin meteorologii. În schimb, ziua vom avea temperaturi mai generoase, de până la +10°C.

Potrivit SHS, în următoarele 24 de ore se prevede o ușoară răcire a vremii, comparativ cu cea de azi. Precipitații nu se așteaptă, iar vântul își schimbă direcția suflând din nord-vest de la slab la moderat.

Temperatura minimă noaptea continuă cu valori pozitive, oscilând între 0 și +5°C,iar ziua maxima se va situa între +5 și +10°C.

Precizăm că teritoriul Republicii Moldova urmează să fi traversat de un ciclon sudic, care va aduce pe 7 ianuarie precipitații sub formă de ploi și lapoviță la nord. În noaptea de 8 ianuarie, se așteaptă zăpadă.

Astfel, meteorologii prognozează pe 7 ianuarie, când creștinii ortodocși marchează Crăciunul pe stil vechi, în jur de 0 grade Celsius. În perioada 8-9 ianuarie , însă, temperaturile vor varia între -3 și -8 grade Celsius pe timp de zi, iar noaptea va fi între -10 și -15 grade.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: