Wizz Air extinde perioada de suspendare pentru operațiunile din Moldova
Full Article 2 minutes read

Wizz Air extinde perioada de suspendare pentru operațiunile din Moldova

Compania Wizz Air va prelungi durata suspendării tuturor zborurilor sale spre și dinspre Republica Moldova până pe 14 iunie inclusiv. Decizia a fost luată din cauza prelungirii restricțiilor de călătorie impuse pe toate zborurile externe spre și din Republica Moldova, transmite IPN, cu trimitere la un comunicat al instituției.

Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi 100% din suma achitată inițial.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism, inclusiv agențiile de turism online, trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele, precizează un comunicat de presă al companiei.

Precizăm că miercuri, 3 iunie, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis că zborurile regulate de pasageri și charterele regulate de pasageri vor fi reluate din 15 iunie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: