Zborurile cu Fly One spre și din Moscova care urmau să se reia pe 20 noiembrie, anulate
Full Article 1 minutes read

Zborurile cu Fly One spre și din Moscova care urmau să se reia pe 20 noiembrie, anulate

Urmare a refuzului Agentiei Federale pentru Transportul Aerian a Federației Ruse de acordare a permisiunilor de zbor, compania aeriană Fly One a anunțat pe 19 noiembrie că zborurilor spre și din Moscova din 20 noiembrie 2020 au fost anulate.

În legătură cu această decizie, Fly One anunță că se încalcă principiul de reciprocitate stabilit prin acordul bilateral între Republica Moldova și Federația Rusă, în contextul în care permisunile sunt oferite doar companiei aeriene înregistrată în Federația Rusă.

Compania avia, cere Autorității Aeronautice Civile, să întreprindă măsurile necesare, în corespundere cu actele interne și internaționale, care vin să asigure condiții egale, echitabile și competitive pentru toți operatorii aerieni.

Serviciul Asistență Clienți al Fly One a anunțat toți pasagerii care urmau să zboare spre Moscova despre modificările parvenite urmare a interdicțiilor impuse.

Amintim că pe 18 noiembrie, compania aeriană low-cost Fly One a anunțat că va relua zborurile de la Chișinău la Moscova din 20 noiembrie. Potrivit site-ului companiei, avioanele din Chișinău către Moscova vor zbura de două ori pe săptămână.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: