Zece moldoveni au fost răpuși de Covid timp de o zi. Printre victime, o femeie de 37 de ani din Cahul
Full Article 2 minutes read

Zece moldoveni au fost răpuși de Covid timp de o zi. Printre victime, o femeie de 37 de ani din Cahul

10 moldoveni au murit timp de o zi, după ce s-au infectat cu COVID-19. Printre victime este și o femeie de doar 37 de ani.

Deces 6.446: Bărbat de 69 de ani din r. Cahul, internat în SR. Cahul. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie.

Deces 6.447: Bărbat de 61 de ani din r. Căușeni, internat în IMSP SCR. „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 6.448: Femeie de 52 de ani din r. Nisporeni, internată în IMSP SCR „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: cardiopatie, obezitate, hipertensiune arterială, diabet zaharat, nefropatie.

Deces 6.449: Femeie de 81 de ani din Basarabeasca, internată în IMSP Institutul de Ftiziopneumologie,,ChirilDraganiuc”. Comorbidități: cardiopatie, obezitate.

Deces 6.450: Bărbat de 76 de ani din r. Sângerei, internat în SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

Deces 6.451: Femeie de 69 de ani din r. Sângerei, internată în SC. Bălți. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă.

Deces 6.452: Femeie de 64 de ani din r. Cahul, internată în SR. Cahul. Comorbidități: diabet zaharat, cancer.

Deces 6.453: Femeie de 84 de ani din or. Cahul, internată în SR. Cahul. Comorbidități: cardiomiopatie, hipertensiune arterială, boală renală, diabet zaharat.

Deces 6.454: Femeie de 37 de ani din or. Cahul, internată în SR. Cahul. Comorbidități: obezitate, hepatită, pancreatită.

Deces 6.455: Femeie de 74 de ani din r. Cantemir, internată în SR. Cahul. Comorbidități: cardiomiopatie, hipertensiune arterială, boală renală, diabet zaharat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: