Zeci de panouri publicitare din sectorul Râșcani, demontate. Agenții economici au cinci zile la dispoziție pentru a interveni
Full Article 1 minutes read

Zeci de panouri publicitare din sectorul Râșcani, demontate. Agenții economici au cinci zile la dispoziție pentru a interveni

Autoritățile continuă lucrările privind demontarea şi evacuarea panourilor publicitare de pe străzile capitalei instalate neautorizat sau cu termenul expirat. La moment, în sectorul Râșcani al capitalei, sunt evacuate panourile publicitare amplasate pe străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bulevardul Grigore Vieru, bulevardul Renașterii Naționale, strada Kiev şi bulevardul Moscova. 

x

Acțiunile au loc în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a aleilor pietonale și a trotuarelor pe cele cinci străzi principale din sectorul Râșcani.

Primăria municipiului Chișinău informează că 68 de panouri publicitare instalate neautorizat sau care au documentația permisivă expirată, vor fi demontate şi evacuate de pe străzile capitalei. O dispoziție în acest sens a fost semnată de viceprimarul capitalei, Ilie Ceban.

Agenții economici, care sunt proprietari ai dispozitivelor de publicitate urmează să demonteze panourile pe cont propriu, în termen de 5 zile de la data preavizării.

În cazul nerespectări termenului, dispozitivele de publicitate stradală vor fi demontate forțat de către serviciile municipale de profil, cu întreprinderea măsurilor pentru recuperarea cheltuielilor suportate pe executarea lucrărilor.

Amintim că de la începutul acestui an, de pe străzile capitalei au fost demontate circa 1000 de panouri de reclamă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: