Zelenski, despre pactul de neagresiune „propus” Belarusului: „Noi nu am atacat pe nimeni”
Full Article 1 minutes read

Zelenski, despre pactul de neagresiune „propus” Belarusului: „Noi nu am atacat pe nimeni”

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, qa venit cu o reacție la declarația lui Alexandr Lukașenko, potrivit căreia Kievul i-ar fi propus Minskului să încheie un pact de neagresiune, fără a preciza cine a venit cu o astfel de inițiativă și când a fost aceasta. Liderul de la Kiev susține că „tot ce propune Ucraina este anunțat în mod oficial, scrie BBC.

„Tot ce propune Ucraina în mod oficial, se anunță. Nu vom ataca Belarusul și nu am avut de gând să facem acest lucru niciodată. Nu există astfel de intenții”, a spus Zelenski.

Liderul de la Kremlin nu a comentat cuvintele lui Lukașenko la acest subiect.

Amintim că președintele Belarusului, Alexandr Lukașenco, și-a exprimat nemulțumirea față de Ucraina în cadrul unei conferințe de presă, privind situația social-politică și starea criminalității în țara sa. Potrivit acestuia, Kievul i-a propus Minskului să încheie un pact de neagresiune și, în același timp, „continuă să antreneze militari și extremiști”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: