Zelenski, despre pactul de neagresiune „propus” Belarusului: „Noi nu am atacat pe nimeni”
Full Article 1 minutes read

Zelenski, despre pactul de neagresiune „propus” Belarusului: „Noi nu am atacat pe nimeni”

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, qa venit cu o reacție la declarația lui Alexandr Lukașenko, potrivit căreia Kievul i-ar fi propus Minskului să încheie un pact de neagresiune, fără a preciza cine a venit cu o astfel de inițiativă și când a fost aceasta. Liderul de la Kiev susține că „tot ce propune Ucraina este anunțat în mod oficial, scrie BBC.

„Tot ce propune Ucraina în mod oficial, se anunță. Nu vom ataca Belarusul și nu am avut de gând să facem acest lucru niciodată. Nu există astfel de intenții”, a spus Zelenski.

Liderul de la Kremlin nu a comentat cuvintele lui Lukașenko la acest subiect.

Amintim că președintele Belarusului, Alexandr Lukașenco, și-a exprimat nemulțumirea față de Ucraina în cadrul unei conferințe de presă, privind situația social-politică și starea criminalității în țara sa. Potrivit acestuia, Kievul i-a propus Minskului să încheie un pact de neagresiune și, în același timp, „continuă să antreneze militari și extremiști”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: