VIDEO Zelenski îi răspunde lui Putin: „Ucraina este, într-adevăr, frumoasă. Și foarte răbdătoare”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Zelenski îi răspunde lui Putin: „Ucraina este, într-adevăr, frumoasă. Și foarte răbdătoare”

Președintele Ucrainei Vladimir Zelenski i-a răspuns omologului său rus Vladimir Putin la replica „îți place, nu-ți place, rabdă, frumoasa mea”. 

Fără îndoială, sunt lucruri cu care nu poți să îl contrazici pe președintele Rusiei. Ucraina este, într-adevăr, frumoasă. Cât despre „a mea”, este prea din cale-afară…”, a declarat Vladimir Zelenski la conferința de presă susținută după întrevederea cu omologul său francez, Emmanuel Macron.

În ajun, Macron a efectuat o vizită la Moscova, unde a avut o întrevedere de aproape 6 ore cu președintele Vladimir Putin. După aceea, liderul francez a venit la Kiev.

Răspunzându-i lui Putin, Zelenski s-a adresat în limba rusă:

„(Adresându-se lui Macron) Ieri, după după cina cu Putin v-ați odihnit? Nu de alta, dar așa declarații… Cât despre „rabdă frumoasa mea”, în general consider că Ucraina este foarte răbdătoare, pentru că este vorba de înțelepciune. Eu cred că această răbdare este importantă nu doar pentru Ucraina, dar și pentru Europa și pentru ruși”, a completat liderul de la Kiev.

Amintim că Vladimir Putin a pronunțat fraza „rabdă, frumoasa mea” drept reacție la o declarație de-a lui Vladimir Zelenski, potrivit căreia anumite aspecte ale Acordului de la Minsk nu îi convin.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: