Zelenski, mesaj către cetățenii ruși: Ce au făcut din voi în acești ani că ați încetat să observați aceste pierderi?
Full Article 2 minutes read

Zelenski, mesaj către cetățenii ruși: Ce au făcut din voi în acești ani că ați încetat să observați aceste pierderi?

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, s-a adresat cu un nou mesaj cetățenilor Federației Ruse. El a vorbit despre soldații ruși, omorâți pe linia de front, și că sunt lăsați de autoritățile Rusiei în ruine. Șeful statului ucrainean s-a referit și la pierderile Ucrainei, făcând un nou apel de conștientizare a cetățenilor ruși. 

„Ce au făcut din voi în acești ani că ați încetat să observați aceste pierderi? Chiar nu mai înseamnă nimic pentru voi cuvintele „fiu”, „mamă”, „tată”?”, a spus Zelenski într-un mesaj pentru cetățenii Rusiei.

„Aveți peste 14 mii de soldați uciși… aceasta înseamnă 14 mii de mame, 14 mii de tați. Sunt soții, sunt copii, rude, prieteni. Și voi aceasta nu observați”, a adăugat președintele Ucrainei.

Zelenski a mai spus că în locurile unde au fost bătălii aprige „prima linie de apărare este pur și simplu plină de cadavre ale soldaților ruși și nimeni nu le ia”, a conchis el.

Amintim că, pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. Liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina. Astăzi este a 25-a zi de război în statul ucrainean.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: