Ia-ți un card social Visa de la Victoriabank și câștigă
2 мин.

Ia-ți un card social Visa de la Victoriabank și câștigă

La Victoriabank, toamna începe cu super promoții! Ești pensionar sau ai devenit părinte cu dreptul la indemnizație? Vino la Victoriabank, ia-ți un card social Visa și primește garantat cincizeci de lei în cont.

Iar pentru că în acest an, aniversează 30 de ani de la fondare, Victoriabank împarte multe cadouri. Lunar, poți câștiga unul din cele 30 de certificate medicale la laboratorul diagnostic internațional „Synevo”, iar la final de promoție — 30 de premii mari: televizoare, mașini de spălat și frigidere!

Vino la cea mai apropiată unitate Victoriabank, deschide un card social și câștigă!

Pentru mai multe detalii citește Regulamentul Promoției.

***

Victoriabank este în topul celor mai mari bănci din Republica Moldova, ce oferă o gamă largă de produse și servicii, dedicate atât persoanelor fizice cât și IMM-urilor, clienților Medii și Mari Corporativi, prin diverse canale de distribuție: unități bancare, ATM-uri și POS-terminale, dar și online banking (VB24). La începutul anului 2018, Victoriabank a devenit parte a celui mai mare grup financiar din România — Banca Transilvania. Aderarea Victoriabank la Grupul Financiar — Banca Transilvania a marcat începutul unui nou capitol în dezvoltarea mediului bancar și de afaceri al Republicii Moldova.

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: