1000 de euro și ești șofer. Percheziții la un bărbat din Cantermir: a fost reținut de CNA
Full Article 2 minutes read

1000 de euro și ești șofer. Percheziții la un bărbat din Cantermir: a fost reținut de CNA

Un bărbat din Cantemir ar fi primit 1000 de euro pentru a organiza perfectarea unui permis de conducere. Acesta ar fi promis unui alt bărbat că îi poate determina pe responsabilii de la Secția înmatricularea transportului și calificarea conducătorilor auto din Comrat „să-l favorizeze la examenele practice pentru categoria B”. El a fost reținut pe 9 aprilie de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA). Înainte de aceasta, la domiciliul și în automobilul bănuitului au avut loc percheziții. 

Reprezentanții CNA a menționat că un bărbat din Cantemir a fost reținut, azi-dimineață, de ofițerii instituției într-un dosar de trafic de influență.

„Bărbatul este bănuit că ar fi pretins și primit mijloace financiare ilicite pentru organizarea perfectării unui permis auto. Potrivit materialelor cauzei, bănuitul ar fi pretins și primit 1000 de euro de la un bărbat, susținând că ar avea influență asupra responsabililor de la Secția Înmatricularea Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto din Comrat și că îi poate determina să-l favorizeze la examenele practice pentru categoria B”, au comunicat reprezentanții Centrului.

Pe 9 aprilie, la domiciliul și în automobilul bănuitului au avut loc percheziții, în urma cărora au fost ridicate mijloace bănești, presupus a fi dobândite din activitate infracțională.

În prezent, persoana este reținută pentru 72 de ore și plasată în izolator.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: