20 de puncte de vaccinare vor activa în cadrul maratonului de imunizare de la Palatul Republicii
Full Article 1 minutes read

20 de puncte de vaccinare vor activa în cadrul maratonului de imunizare de la Palatul Republicii

20 de puncte de vaccinare vor activa în cadrul maratonului de imunizare, care va avea loc la Palatul Republicii, începând de mâine, 28 mai, și până duminică, 30 mai.

Punctele de vaccinare vor activa în intervalul orelor 9:00 – 22:00. De asemenea, pentru măsuri de siguranță, a fost amenajată o zonă de terapie intensivă și una de monitorizare.

Cetățenii se vor putea imuniza cu următoarele de tipuri de vaccinuri împotriva COVID-19: Pfizer-BioNTech, AstraZeneca, Sinopharm și CoronaVac.

La maratonul vaccinării, sunt îndemnați să participe toți doritorii. Procesul se va realiza fără o programare prealabilă, doar cu buletinul de identitate. În același timp, își va desfășura activitatea și Centrul Municipal de Vaccinare de pe strada Petru Rareș 18.

Campania de imunizare a fost lansată la data de 2 martie curent, iar până astăzi, 27 mai au fost vaccinate 351.843 persoane. La data de 18 mai, Comitetul Național de Coordonare a Imunizării a decis lansarea integrală a etapei a treia de vaccinare împotriva COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: