6000 de oameni, blocați temporar pe o navă de croazieră. Doi pasageri sunt suspecați de infectare cu noul tip de coronavirus
Full Article 2 minutes read

6000 de oameni, blocați temporar pe o navă de croazieră. Doi pasageri sunt suspecați de infectare cu noul tip de coronavirus

O navă de croazieră cu 6000 de oameni la bord este blocată în portul Civitavecchia, din apropiere de Roma din cauza a două cazuri suspecte de infectare cu noul tip de coronavirus, transmite RBC, astăzi, 30 ianuarie.

Este vorba despre doi turişti, soţ şi soţie, din Hong Kongm care se aflau pe o navă de croazieră a companiei „Costa Crociere”. Aceștia au fost trasnportați la un spital din Roma din cauza suspiciunilor de infectare cu coronavirusul din China, iar alți mii de pasageri ai vasului au interdicţie temporară de a coborî în port.

Autorităţile italiene aşteaptă rezultatele analizelor ambilor pacienţi, pentru a stabili dacă au virusul gripal apărut în oraşul chinez Wuhan.

Cei doi soţi au venit cu avionul din Hong Kong la Milano pe 25 ianuarie, după care au urcat pe nava de croazieră în Portul Savona. Nava a mai călătorit la Marsilia, Barcelona şi Palma de Mallorca.

Menționăm că numărul celor decedați din cauza noului tip de coronavirus a ajuns la 170 de persoane. De asemenea, alte peste 1 700 de cazuri au fost confirmate, astfel că numărul total a ajuns la 7 711 de persoane infectate.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: