A fost lansat catalogul extrașcolar cu activități gratuite. Unde își pot petrece elevii din Chișinău vacanța de vară
Full Article 2 minutes read

A fost lansat catalogul extrașcolar cu activități gratuite. Unde își pot petrece elevii din Chișinău vacanța de vară

Primăria municipiului Chișinău anunță că a fost lansat Catalogul E-Xtrașcolar cu activitățile gratuite oferite copiilor și tinerilor din Chișinău pentru perioada sezonului estival. Catalogul poate fi accesat gratuit pe site-ul www.educatieonline.md sau accesând www.extrascolar.md.

Astfel, părinții, elevii și tinerii vor putea găsi activitățile preferate prin intermediul motorului de căutare interactiv, în baza cuvintelor cheie, vârstei, adresei sau tipului de activități solicitate.

Potrivit reprezentanților Direcției generale educație, tineret și sport pe perioada verii, copiii și tinerii din municipiul Chișinău, vor putea beneficia de o gamă largă de activități oferite în toate sectoarele capitalei: programe de dezvoltare pentru copii, activități de lectură și creativitate, activități sportive, înot, cluburi de socializare a copiilor preșcolari, școli pentru părinți, turism sportiv și orientare, limba engleza distractivă, cercuri de artă oratorică, pian și vocal, artă plastică, educație financiară pentru tineri, cercuri cu profil tehnico-aplicativ, cluburi de interes pentru elevi – lectură, gătit, teatru, dezbateri, cercuri de studiere a ținutului natal etc.

Copiii și tinerii se vor putea înregistra gratuit la Cercurile tematice întitulate: „Arte plastice”, „Jucăria capitonată”, „Arte decorative”, „Lego-teh” , „Design vestimentar”, „Automodelism”, „Navomodelism”, „Aeromodelism”, „Sculptură miniaturală” sau la Programele „Provocarea verii – Descoperim biblioteca”, „Clubului de educație financiară pentru tineri”, „Ambasadorul Centrului de Tineret”, Programul Municipal de Dezvoltare Personală a Tinerilor și multe altele.

Totodată, activitățile, cercurile și programele gratuite pentru copii și tineri vor fi organizate pe toată perioada verii de către centrele și instituțiile specializate din Chișinău.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: