A lăsat un bilet de adio și și-a pus capăt zilelor. Cadavrul unui tânăr, depistat într-o pădure din Anenii Noi
Full Article 2 minutes read

A lăsat un bilet de adio și și-a pus capăt zilelor. Cadavrul unui tânăr, depistat într-o pădure din Anenii Noi

Un tânăr de 21 de ani din localitatea Chirca, raionul Anenii Noi, a fost găsit duminică, 11 octombrie, strangulat într-o pădure. Descoperirea a fost făcută peste două zile după ce acesta a plecat de acasă.

Mama băiatului le-a spus polițiștilor că acesta nu răspundea la telefon de mai mult timp, ceea ce a pus-o în gardă. Ea a decis să meargă la el acasă, unde a găsit biletul de adio.

„Poliția din Anenii Noi a fost sesizată, pe 10 octombrie, ora 13.54, de o locuitoare a satului Chirca r. Anenii Noi, care a comunicat că a dispărut feciorul ei de 21 ani. Acesta locuia separat de părinți. Ultima dată a fost văzut de părinți la 09 octombrie. La 10 octombrie, fiind telefonat de mama sa, el nu a răspuns la telefon, fapt ce a determinat-o să meargă la domiciliul lui, unde a găsit un bilețel de adio”, a declarat pentru NM Mariana Bețivu, ofițer de presă al Inspectoratului General al Poliției.

Poliția a întreprins toate măsurile necesare în vederea depistării băiatului dispărut, fiind verificate locurile posibile de aflare ale acestuia.

Duminică pe 11 octombrie, Asociația Obștească Clubul Sportiv de Automobilism „Terra Valahia”, membrii căreia au participat la căutarea băiatului, a anunțat că acesta a fost găsit mort într-o pădure, după ce dispăruse de acasă.

 

 

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: