A primit 1000 de euro pentru eliberarea unui permis de conducere. Un tânăr din capitală, cercetat penal
Full Article 1 minutes read

A primit 1000 de euro pentru eliberarea unui permis de conducere. Un tânăr din capitală, cercetat penal

Un tânăr din capitală este cercetat penal de ofițerii anticorupție și procurori, într-un dosar pornit pe trafic de influență, urmare a unui denunț la CNA. Acesta ar fi extorcat și primit 1000 de euro sub pretextul că poate organiza procesul de eliberare a unui permis de conducere de categoria  „A.”, „B” și  „C”.

„În vederea fortificării probatoriului, în dimineața acestei zile, au avut loc percheziții în automobilul și la domiciliul bărbatului, unde i-a fost adusă la cunoștință ordonanța de bănuit, acesta fiind reținut pentru 72 de ore”, menționează CNA.

Menționăm că, în septembrie 2019, suspectul ar fi aranjat eliberarea unui alt permis de conducere de categoria  „B” fratelui denunțătorului, la fel pentru o mită de 1000 de euro. Pe acel caz a fost pornită o cauză penală. Acum, cele două dosare sunt conexate într-o procedură unică.

Dacă va fi găsit vinovat de infracțiunea ce i se incriminează – trafic de influență, bănuitul riscă până la 6 ani de detenție sau o amendă în mărime de până la 3000 unități convenționale.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: