Acces limitat în unele locuri din centrul capitalei timp de două zile. Măsura – luată în contextul vizitei președintelui Italiei
Full Article 1 minutes read

Acces limitat în unele locuri din centrul capitalei timp de două zile. Măsura – luată în contextul vizitei președintelui Italiei

Accesul în unele locuri publice din centrul capitalei va fi limitat în perioada 17-18 iunie. Anunțul a fost făcut de Primăria municipiului Chișinău, care a precizat că măsura este luată în contextul vizitei președintelui Italiei, Sergio Mattarella. 

Potrivit Primăriei Chișinău, pe 17 și 18 iunie, între orele 08:00-18:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău. În intervalul de timp vizat nu se va permite desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

Măsura este luată de poliție, în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a dl. Sergio Mattarella, Președintele Republicii Italiene, care va vizita Guvernul și Parlamentul Republicii Moldova”, a precizat municipalitatea într-un comunicat.

***

Precizăm că Sergio Mattarella va efectua o vizită la Chișinău săptămâna viitoare – în zilele de luni și marți. Aceasta va fi prima vizită oficială a unui președinte italian în Republica Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: