Accident grav în raionul Ungheni: Un bărbat de 39 de ani a murit, iar alți trei tineri au ajuns la spital
Full Article 2 minutes read

Accident grav în raionul Ungheni: Un bărbat de 39 de ani a murit, iar alți trei tineri au ajuns la spital

Grav accident rutier la intrarea în satul Gherman din raionul Ungheni. Un bărbat în vârstă de 39 de ani au decedat, în timp ce alți trei tineri, în vârstă de 25, 27 și 22 de ani au ajuns la spital cu traumatisme, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit. Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc în seara zilei de 15 octombrie, în jurul orei 23:30, pe traseul R 16.

Inspectoratul General al Poliției (IGP) informează că, preliminar, la fața locului s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 25 de ani, locuitor al satului Taxobeni, raionul Fălești, a pierdut controlul volanului asupra automobilului pe care îl conducea și a ieșit pe contrasens, tamponând frontal un microbuz, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani din raionul Ungheni, care se deplasa în direcția raionului Fălești. IGP susține că, în urma coliziunii, microbuzul s-a inversat.

Potrivit sursei citate, ambii conducători auto și pasagerii din automobilul condus de tânărul de 25 de ani, doi bărbați în vârstă de 27 și 22 de ani, au fost transportați la spitalul raional Ungheni cu diverse traumatisme. La scurt timp, microbuzului a decedat.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

„Apelăm repetat la responsabilitatea șoferilor în trafic. Conduceți atent și regulamentar! Viața are prioritate”, este apelul IGP.

Accident grav în raionul Ungheni: Un bărbat de 39 de ani a murit, iar alți trei tineri au ajuns la spital

IGP


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: