Accident grav la Fălești: trei persoane, descarcerate dintre fiarele automobilului. O victimă a murit
Full Article 2 minutes read

Accident grav la Fălești: trei persoane, descarcerate dintre fiarele automobilului. O victimă a murit

Trei persoane au fost descarcerate dintre fiarele unui automobil, implicat într-un grav accident rutier în localitatea Bocșa din raionul Fălești, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). În urma traumatismelor primite, una dintre victime a decedat pe patul de spital. Alte două persoane sunt spitalizate, starea lor fiind stabilă.

Potrivi IGSU, accidentul a avut loc duminică, 7 aprilie, în jurul orei 23:22. Potrivit informațiilor înregistrate, un automobilul de model Opel Corsa s-a tamponat frontal cu un autovehicul de model Mercedes E-Clas 220. În urma impactului, conducătorul auto și pasagerii din automobilul Opel Corsa au rămas blocați în fiarele autoturismului. La fața locului, în mod de urgență a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri, care au deblocat și au evacuat persoanele încarcerate.

Sursa citată precizează că victimele accidentului au fost preluate și transportate la spitalul raional Fălești unde, ulterior, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 61 de ani a decedat. Pasagerii, doi bărbați în vârsta de 45 și 46 de ani au suferit diverse leziuni corporale, iar la moment starea acestor este stabilă.

Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de resort.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 28 situații de risc.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: