Accident în Ucraina: un autobuz de pe ruta Odesa-Chișinău cu 25 de pasageri s-a ciocnit cu un camion
Full Article 50 second read

Accident în Ucraina: un autobuz de pe ruta Odesa-Chișinău cu 25 de pasageri s-a ciocnit cu un camion

Un autobuz de pe ruta Odesa-Chișinău cu 25 de pasageri s-a ciocnit cu un camion, în regiunea Odesa. Accidentul a avut loc în noaptea de 17 iulie, scrie UNN cu referire la Serviciul de Stat de Urgență al Ucrainei. Se menționează că 11 persoane au avut de suferit, printre care și minori. 

În noaptea de 17 iulie, în regiunea Odesa, un autobuz de pe ruta Odesa-Chișinău cu 25 de pasageri a nimerit într-un accident. Acesta s-a ciocnit cu un camion. În rezultat, 11 persoane au avut de suferit, printre care 6 copii.

Accidentul a avut loc la ora 00:30, în apropierea satului Mayaki din regiunea Odesa.

Potrivit sursei, au intervenit la eliminarea consecințelor opt persoane cu două tehnici ale Serviciul de Stat de Urgență al Ucrainei. 

NM a solicitat mai multe detalii de la reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe de la Chișinău. Deocamdată nu avem un răspuns.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: