Accident pe viaduct. O mașină de taxi s-a răsturnat și a lovit un alt autoturism și un troleibuz (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Accident pe viaduct. O mașină de taxi s-a răsturnat și a lovit un alt autoturism și un troleibuz (VIDEO)

O mașină de taxi s-a răsturnat și s-a izbit violent într-o altă mașină, care a fost proiectată într-un troleibuz. Accidentul s-a produs pe 30 decembrie, pe viaduct. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Din primele informații, taximetristul se deplasa cu viteză excesivă.

Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei Natalia Stati, totul s-a întîmplat în jurul orei 15:00, pe str. Arborilor. O mașină marca Toyota, care aparține unei firme de taxi și condusă de șofer de 24 de ani, a tamponat un alt autoturism. Din cauza vitezei excesive și a impactului puternic, taximetrul s-a inversat.

Cealaltă mașină, la fel de model Toyota, era condusă de un bărbat de 48 de ani. În urma impctului, mijlocul de transportat a fost proiectat într-un troleibuz care se deplasa pe ruta nr. 22.

Din fericire, în urma coliziunii, nicio persoană nu a suferit traumatisme. Polițiștii au inițiat o anchetă, iar șoferul care va fi găsit vinovat de producerea accidentului riscă 6 puncte de penalizare și o amendă de 1500 de lei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: