Aglomerație la frontiera moldo-ucraineană. Peste 50 de mașini așteaptă să iasă din țară
Full Article 50 second read

Aglomerație la frontiera moldo-ucraineană. Peste 50 de mașini așteaptă să iasă din țară

Atenție, șoferi! La această oră se atestă aglomerație în punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe. Poliția de Frontieră anunță că peste 50 de mașini așteaptă să iasă din țară. Șoferii sunt îndemnați să opteze pentru PTF Tudora-Starokazacie.

„Stimați călători, dacă alegeți să traversați frontiera moldo-ucraineană trebuie să cunoașteți că se atestă flux majorat de călători și mijloace de transport în PTF Palanca-Maiaki-Udobnoe.  Aglomerația este pe sensul de ieșire din Moldova, intrare în Ucraina  – peste 50 de mașini”, anunță Poliția de Frontieră.

Polițiștii de la frontieră anunță că lucrează în regim sporit pentru a exclude creșterea considerabilă a timpului de așteptare.

Totodată, instituția anunță că circulație degajată se atestă este la PTF Tudora-Starokazacie, care este cel mai apropiat punct de trecere a frontierei.

Situația din PTF-uri poate fi consultată online aici:  ttps://border.gov.md/camere-web.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: