Aglomerație la frontiera moldo-ucraineană. Peste 50 de mașini așteaptă să iasă din țară
Full Article 50 second read

Aglomerație la frontiera moldo-ucraineană. Peste 50 de mașini așteaptă să iasă din țară

Atenție, șoferi! La această oră se atestă aglomerație în punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe. Poliția de Frontieră anunță că peste 50 de mașini așteaptă să iasă din țară. Șoferii sunt îndemnați să opteze pentru PTF Tudora-Starokazacie.

„Stimați călători, dacă alegeți să traversați frontiera moldo-ucraineană trebuie să cunoașteți că se atestă flux majorat de călători și mijloace de transport în PTF Palanca-Maiaki-Udobnoe.  Aglomerația este pe sensul de ieșire din Moldova, intrare în Ucraina  – peste 50 de mașini”, anunță Poliția de Frontieră.

Polițiștii de la frontieră anunță că lucrează în regim sporit pentru a exclude creșterea considerabilă a timpului de așteptare.

Totodată, instituția anunță că circulație degajată se atestă este la PTF Tudora-Starokazacie, care este cel mai apropiat punct de trecere a frontierei.

Situația din PTF-uri poate fi consultată online aici:  ttps://border.gov.md/camere-web.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: