Agora anunță schimbări în structura de acționariat a companiei
Full Article 1 minutes read

Agora anunță schimbări în structura de acționariat a companiei

Compania Interact Media SRL, care administrează platforma online Agora.md, anunță câteva schimbări în structura asociaților, ca urmare a deciziilor fondatorilor Vasile Galușca, Sergiu Galușca, Tudor Darie și Dumitru Ciorici.

Astfel, Vasile și Sergiu Galușca răscumpără integral cotele părți deținute de Tudor Darie și Dumitru Ciorici, devenind acționari majoritari, iar persoanele cheie din managementul companiei, editora-șefă, Victoria Dumbravă, și directoarea companiei, Irina Ghelbur, devin asociate, cu câte o cotă de 10% fiecare în capitalul social.

Interact Media, publisher cu o istorie de peste 10 ani în industria media din Republica Moldova, a dezvoltat de-a lungul anilor platformele de referință: Unimedia.info, Ea.md și Agora.md. Pentru anul 2020 a înregistrat o cifră de afaceri de 6,9 milioane de lei. Până în prezent, din structura de asociere făceau parte persoanele fizice Dumitru Ciorici, Tudor Darie, Vasile Galușca, Sergiu Galușca și persoana juridică New Media Grup SRL. În urma răscumpărării de cote, structura de asociere va fi formată astfel: Vasile Galușca (60%), Sergiu Galușca (20%), Victoria Dumbravă (10%) și Irina Ghelbur (10%).

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: