„Aleksandr inspiră o națiune întreagă”. Ministrul de la Chișinău Popșoi, despre victoria boxerului ucrainean
Full Article 50 second read

„Aleksandr inspiră o națiune întreagă”. Ministrul de la Chișinău Popșoi, despre victoria boxerului ucrainean

Vicepremierul Republicii Moldova Mihai Popșoi, ministru al Afacerilor Externe, a declarat că boxerul ucrainean Aleksandr Usik este „un simbol al victoriei Ucrainei”. „Glorie lui Usik! Glorie Ucrainei!”, a reacționat oficialul moldovean la rezultatul boxerului ucrainean în lupta cu britanicul Tyson Fury. 

Popșoi a scris pe o rețea de socializare că „Oleksandr Usik este un simbol al victoriei Ucrainei”.

„Un erou precum sunt milioanele de ucrainieni care își apără țara zi de zi. Aleksandr este întruchiparea curajului și forței ce inspiră o națiune întreagă. Glorie lui Usik! Glorie Ucrainei!”, a menționat vicepremierul.

Amintim, boxerul ucrainean Aleksandr Usik l-a învins pe britanicul Tyson Fury și a devenit campion absolut la categoria grea. Pentru Fury, aceasta este prima înfrângere din carieră. Cu toate acestea, Fury a spus că se consideră câștigătorul luptei. Detalii AICI


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: