UPDATE Alerta cu bombă la Judecătoria Chișinău din sectorul Ciocana a fost falsă
Full Article 1 minutes read

UPDATE Alerta cu bombă la Judecătoria Chișinău din sectorul Ciocana a fost falsă

UPDATE: În urma verificărilor, alerta cu bombă nu s-a adeverit. Polițiștii nu au depistat obiecte suspecte sau explozibile.

Ofițerii IP Ciocana au dispus mai multe acțiuni în vederea identificării autorului alertei cu bombă. Pe caz a fost inițiat un proces penal, iar persoana culpabilă de infracțiune riscă amendă de până la 42 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 2 ani.

Reprezentanții Poliției au fost sesizați că în incinta Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, este amplasat un obiect explozibil. Forțele de ordine menționează că imediat au încercuit zona.

În jurul orei 08:38, angajații Inspectoratului de Poliție Ciocana au fost sesizați prin intermediul serviciului unic 112, despre apelul făcut de un bărbat care a comunicat că în incinta Judecătoriei Chișinău sediul Ciocana este amplasat un obiect explozibil.

Forțele de ordine imediat au încercuit zona și evacuat toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii.

La fața locului sunt prezente toate serviciile specializate.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: