Alianța pentru Unirea Românilor s-a lansat în campania electorală (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Alianța pentru Unirea Românilor s-a lansat în campania electorală (VIDEO)

Alianța pentru Unirea Românilor s-a lansat în campania electorală. Evenimentul a avut loc în fața Monumentului Deportaților din scuarul Gării Feroviare din mun. Chișinău, astăzi, 7 iunie.

„Reiterăm programul nostru politic, fiind nu promisiuni, dar angajament. Să nu admitem formarea unei coaliții de compromis cu partide oligarhice, străine interesului național al Republicii Moldova. Să asigurăm un proces de reformare profundă a societății și a statului în care locuim”, a spus Vlad Bilețchi, liderul AUR din Republica Moldova.

„Un punct important din programul nostru este revenirea diasporei acasă. Pentru noi diaspora nu înseamnă doar voturi ca pentru alte partide. Ne doare faptul că neamul nostru se află într-o stare de risipire”, a declarat Bilețchi.

Acesta a mai spus că AUR va lansa programe de susținere pentru familii, pentru tinerii antreprenori și pentru agricultori.

De asemenea, Bilețchi a declarat că un alt punct din programul electoral al Alianței pentru Unirea Românilor este să nu mintă.

„Al patrulea punct din programul nostru este să nu vă spunem minciuni niciodată. Chiar și atunci când adevărul ar putea să afecteze în sondaje, noi vom fi cei care vă vom spune adevărul”, a afirmat Bilețchi.

Până în prezent, Comisia Electorală Centrală a înregistrat 14 concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, iar alte 3 dosare se află în proces de examinare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: